Belgiëstraat 18 | 5171 PN | Kaatsheuvel

Account

Fepatex officieel aangesloten leverancier bij SI’BON

Met gepaste trots mogen wij mededelen dat Fepatex vanaf 1 november 2023 officieel is toegetreden als ‘aangesloten leverancier’ bij SI’BON, hét Keurmerk Erkend Signbedrijf.

Wat doet SI'BON?

De gekwalificeerde bedrijven zijn vaak niet te onderscheiden van de beunhazen. Dat komt het imago van de bedrijfstak niet ten goede. Erkenningsregelingen geven gekwalificeerde bedrijven een middel om zich te onderscheiden in de markt.

De signsector heeft haar eigen keurmerk: bedrijven die in de praktijk hebben bewezen dat zij bonafide en professioneel zijn, komen in aanmerking voor het keurmerk Erkend Signbedrijf van SI’BON. Een van de belangrijkste doelstellingen van SI’BON is het begrip ‘sign’ in het algemeen te promoten en in het bijzonder de aangesloten signbedrijven landelijke bekendheid te geven.

Fepatex en SI'BON

Als fabrikant en leverancier is Fepatex al vanaf het begin actief binnen de signindustrie op het gebied van zeilringen, machines en accessoires. Daarnaast bieden we door middel van engineering, innovatieve oplossingen ter verbetering van de werkprocessen en productie.

Ook voor de toekomst zullen wij als aangesloten leverancier van SI’BON verder streven naar succes, groei en efficiënte oplossingen in de wereld van visuele communicatie!

Neem contact op

Benieuwd wat Fepatex voor u kan betekenen? Ons team van specialisten staat voor u klaar om u te helpen. Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen met betrekking tot onze producten, machines of diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice via mail naar info@fepatex.nl of bel naar +31416 530049.

Deel dit bericht via:

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten