Belgiëstraat 18 | 5171 PN | Kaatsheuvel

Account

Gordijnindustrie

Fepatex levert kwalitatief hoogwaardige eyelets voor de gordijnindustrie. Het assortiment varieert van custom made tot readymade en is geschikt voor diverse sectoren, waaronder de stalen- en meubelindustrie. Met een breed scala aan maten, kleuren en vormen biedt Fepatex altijd een geschikt product. Speciale verzoeken, zoals custom made eyelets, zijn op aanvraag beschikbaar.

Woninginrichting

Woninginrichting omvat het ontwerp en de decoratie van binnenruimtes, inclusief meubels, accessoires en verlichting. Het varieert van minimalistische en moderne stijlen tot klassieke en landelijke ontwerpen. Woninginrichting omvat ook raamdecoratie, zoals gordijnen en jaloezieën, en vloerbedekking, zoals tapijten en houten vloeren.

 

Gordijnateliers

Gordijnateliers zijn gespecialiseerde werkplaatsen waar gordijnen en andere raamdecoraties op maat worden gemaakt, voor deze branche leveren wij custom made zeilringen. Gordijnateliers bieden maatwerkoplossingen en passen stoffen, stijlen en ontwerpen aan, aan de specifieke behoeften van klanten. Gordijnateliers bieden vaak ook diensten zoals stoffering en raambekledingmontage.

 

Theatertextiel

Theatertextiel omvat alle stoffen en textielproducten die worden gebruikt in de theaterwereld. Hierbij kan gedacht worden aan decoratieve stoffen, gordijnen, kostuums en accessoires. Theatertextiel kan zowel functioneel als decoratief zijn en wordt vaak op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke eisen van een productie of evenement.

Bedden & matrassen

Bedden en matrassen zijn essentiële meubelstukken in elke slaapkamer. Matrassen kunnen gemaakt zijn van schuim, veren, latex en andere materialen. Voor matrassen levert Fepatex ventilatie zeilringen en verschillende folies ter bescherming van uw matras. Boxsprings en overige slaapkamermeubelstukken worden voorzien van metaal accessoires en overige functionele accessoires.