Belgiëstraat 18 | 5171 PN | Kaatsheuvel

Account

Zeilmakerijen

Binnen de zeildoek verwerkende industrie biedt Fepatex een breed scala aan zeilringen, zeilringmachines en andere metalen fournituren. Als professionele gebruiker zult u zeker vinden wat u zoekt. Het assortiment van Fepatex is geschikt voor diverse toepassingen, zoals dekzeilen, afdekzeilen, containerzeilen, gaasdoeken, netten, tentzeilen, zeilen voor vrachtwagens en aanhangwagens, bootzeilen, maritieme toepassingen, binnenspeeltuinen, vijver- en zwembadzeilen en zonwering.

Truck & trailer

Vrachtwagenzeilen moeten veel kunnen doorstaan. Het is daarom van belang dat bij de productie wordt gewerkt met kwalitatieve materialen die bestand zijn tegen de uitdagingen van langdurig en intensief gebruik in diverse weersomstandigheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld zeilringen als bevestigingspunten voor het eenvoudig vastzetten van het zeil op de vrachtwagen, hoogwaardige ritssluitingen en spanners om gemakkelijk toegang tot de lading te verschaffen en tegelijkertijd optimale bescherming te bieden, of reflectieband voor betere zichtbaarheid van de combinatie op de weg.

Maritiem

Maritiem heeft betrekking op activiteiten die gerelateerd zijn aan de zee, oceaan en kustgebieden, waaronder scheepvaart, visserij, offshore-activiteiten en maritieme handel. Deze industrieën zijn van groot belang voor de wereldeconomie, omdat ze bijdragen aan transport, energieproductie en voedselvoorziening. Daarnaast speelt de maritieme sector ook een cruciale rol in defensie en veiligheid. Voor het assortiment voor maritieme toepassingen is het van belang dat deze aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen en bestand zijn tegen blootstelling aan water en vocht.

Dekzeilen & container

Dek- en containerzeilen zijn essentieel voor het beschermen van goederen tijdens transport. Dekzeilen zijn waterdichte doeken die over vrachtwagens en treinen worden geplaatst om de lading te beschermen tegen weer en wind. Containerzeilen zijn speciaal ontworpen voor gebruik op containers om de inhoud te beschermen tegen diefstal, vervuiling en beschadiging tijdens het vervoer over zee en land. Dit soort zeilen wordt vaak intensief gebruikt en moet tegen alle weersomstandigheden kunnen. Het gebruik van kwalitatieve materialen bij de productie draagt bij aan het verlengen van de levensduur van deze zeilen.

Netten & visserij

Visserij wordt wereldwijd uitgevoerd en is van vitaal belang voor veel samenlevingen. Het is een belangrijke economische activiteit en veel landen zijn betrokken bij de internationale handel in vis en visproducten. Bij de visvangst wordt er gebruik gemaakt van verschillende soorten netten waaronder sleepnetten en staandenetten. Fepatex levert een ruim assortiment aan producten voor de visserij en de productie van netten.