Belgiëstraat 18 | 5171 PN | Kaatsheuvel

Account

Zeilmakerijen

Binnen de zeildoek verwerkende industrie biedt Fepatex een breed scala aan zeilringen, zeilringmachines en andere metalen fournituren. Als professionele gebruiker zult u zeker vinden wat u zoekt. Het assortiment van Fepatex is geschikt voor diverse toepassingen, zoals dekzeilen, afdekzeilen, containerzeilen, gaasdoeken, netten, tentzeilen, zeilen voor vrachtwagens en aanhangwagens, bootzeilen, maritieme toepassingen, binnenspeeltuinen, vijver- en zwembadzeilen en zonwering.

Truck & trailer

Een truck en trailer vormen samen een vrachtwagencombinatie. De truck is het trekkende voertuig en de trailer is het getrokken gedeelte waarop de lading rust. Deze combinatie wordt veel gebruikt voor het transport van goederen over de weg en is vaak te zien op snelwegen en in industriële gebieden. 

Maritiem

Maritiem heeft betrekking op activiteiten die gerelateerd zijn aan de zee, oceaan en kustgebieden, waaronder scheepvaart, visserij, offshore-activiteiten en maritieme handel. Deze industrieën zijn van groot belang voor de wereldeconomie, omdat ze bijdragen aan transport, energieproductie en voedselvoorziening. Daarnaast speelt de maritieme sector ook een cruciale rol in defensie en veiligheid. Voor het assortiment voor maritieme toepassingen is het van belang dat deze aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen en bestand zijn tegen blootstelling aan water en vocht.

Dekzeilen & container

Dek- en containerzeilen zijn essentieel voor het beschermen van goederen tijdens transport. Dekzeilen zijn waterdichte doeken die over vrachtwagens en treinen worden geplaatst om de lading te beschermen tegen weer en wind. Containerzeilen zijn speciaal ontworpen voor gebruik op containers om de inhoud te beschermen tegen diefstal, vervuiling en beschadiging tijdens het vervoer over zee en land. 

Netten & visserij

Netten worden gebruikt in de visserij om vissen te vangen. Er zijn verschillende soorten netten, zoals sleepnetten en staande netten. Visserij is een belangrijke economische activiteit die wereldwijd wordt uitgevoerd. Fepatex levert een ruim assortiment aan producten voor netten en visserij.