Belgiëstraat 18 | 5171 PN | Kaatsheuvel

Account

Uw partner in de maakindustrie!

In 2010 begon Fepatex zeilringen te produceren en leveren in lokale markten in de Benelux, Duitsland, Polen en andere Noord-Europese landen. Door de goede logistieke faciliteiten, expertise en kwaliteit van onze producten, levert Fepatex inmiddels aan landen over de hele wereld en zijn we inmiddels uitgegroeid tot uw partner in totaaloplossingen voor de maakindustrie.

Fepatex

Door jarenlange internationale ervaring, expertise en passie voor het vak wordt er elke dag gestreefd naar de beste kwaliteit producten en service voor onze klanten. Onze belofte maken wij waar door onze snelle levering, lokale voorraad, veelzijdige producten en betrouwbare service. Met oprechtheid en trots kunnen wij zeggen dat als u bij ons niet uw juiste zeilring kunt vinden, u ze waarschijnlijk nergens vindt.

Wat we doen?

We leven in een wereld die met de dag verandert en waarin ontwikkelingen steeds sneller gaan. Door een goed netwerk van partners, betrouwbare wederverkopers en groothandelaren, met een goede verkoopstructuur voor onze producten, zijn wij in de mogelijkheid om flexibel mee te gaan met deze stroming. Door een steeds grotere vraag naar totaalpakketten van zeilringen, accessoires, machines en engineering weet Fepatex met een klantgericht karakter op een gespecialiseerde manier de wensen en behoeften van de klant te vervullen.

Toepassingen