Belgiëstraat 18 | 5171 PN | Kaatsheuvel

Account

Industriële confectie

Industriële confectie is het proces waarbij textiel in grotere aantallen wordt verwerkt tot compleet afgewerkte producten. Deze productiemethode vindt voornamelijk plaats in fabrieken en productieomgevingen waar men gebruik maakt van geavanceerde machines en technologieën om textiel onder andere te snijden, naaien en assembleren. Industriële confectie wordt toegepast in diverse sectoren zoals de mode-industrie, agrarische sector, sport & spel, automotive en wandafscheidingen.

Agrarisch

In de agrarische sector worden zeilringen en fournituren vaak gebruikt voor verschillende toepassingen. Denk aan het bevestigen van afdekzeilen over agrarische voertuigen, het vastzetten van plastic folies in kassen en het monteren van netten voor onder andere de fruitteelt. Deze hulpmiddelen bieden een duurzame en praktische oplossing voor het beschermen van gewassen en apparatuur in de agrarische sector.

 

Sport & spel

Zeilringen en fournituren worden veel gebruikt in de sport- en spelindustrie om verschillende producten te maken zoals sportnetten, springkussens en opblaasbare speelstructuren. Zeilringen zorgen voor stevige bevestigingspunten aan palen en frames, terwijl fournituren, zoals ritssluitingen en klittenband, helpen bij het snel en gemakkelijk monteren van materialen. Deze hulpmiddelen zijn essentieel voor een veilige en plezierige sport- en spelervaring.

Maakindustrie

Zeilringen en fournituren spelen een cruciale rol in de maakindustrie, waar ze dienen als essentiële bevestigingsmiddelen maar ook als decoratieve elementen. Zeilringen worden vaak gebruikt in de productie van zeilen, tenten en andere textielproducten. Daarnaast worden ze, net als fournituren, ook toegepast in de productie van kleding, tassen en outdooruitrusting. Het zijn onmisbare componenten in de moderne maakindustrie, waar ze zowel een praktische als esthetische functie hebben.

Wandafscheidingen

Wandafscheidingen zijn nuttige toepassingen in verschillende sectoren en het gebruik van zeilringen, fournituren en metaal accessoires helpt bij het bevestigen en ophangen van de wandafscheidingen. Deze accessoires zorgen voor een veilige en stabiele installatie van de wandafscheidingen en bieden flexibiliteit om ruimtes opnieuw in te delen. Het gebruik van metaal accessoires zoals haken, kettingen en klemmen verhoogt de duurzaamheid en sterkte van de wandafscheidingen.