Belgiëstraat 18 | 5171 PN | Kaatsheuvel

Account

Industriële confectie

Industriële confectie is het proces waarbij textiel wordt verwerkt tot afgewerkte producten in grotere aantallen. Dit wordt vaak gedaan in fabrieken en productieomgevingen waar machines worden gebruikt om het textiel te snijden, naaien en assembleren. Industriële confectie wordt toegepast in verschillende sectoren, zoals agrarisch, sport & spel en wandafscheidingen. 

Agrarisch

In de agrarische sector worden zeilringen en fournituren vaak gebruikt voor verschillende toepassingen. Denk aan het bevestigen van afdekzeilen over agrarische voertuigen, het vastzetten van plastic folies in kassen en het monteren van netten voor onder andere de fruitteelt. Deze hulpmiddelen bieden een duurzame en praktische oplossing voor het beschermen van gewassen en apparatuur in de agrarische sector.

 

Sport & spel

Zeilringen en fournituren worden veel gebruikt in de sport- en spelindustrie om verschillende producten te maken zoals sportnetten, springkussens en opblaasbare speelstructuren. Zeilringen zorgen voor stevige bevestigingspunten aan palen en frames, terwijl fournituren, zoals ritssluitingen en klittenband, helpen bij het snel en gemakkelijk monteren van materialen. Deze hulpmiddelen zijn essentieel voor een veilige en plezierige sport- en spelervaring.

Maakindustrie

Wandafscheidingen

Wandafscheidingen zijn nuttige toepassingen in verschillende sectoren en het gebruik van zeilringen, fournituren en metaal accessoires helpt bij het bevestigen en ophangen van de wandafscheidingen. Deze accessoires zorgen voor een veilige en stabiele installatie van de wandafscheidingen en bieden flexibiliteit om ruimtes opnieuw in te delen. Het gebruik van metaal accessoires zoals haken, kettingen en klemmen verhoogt de duurzaamheid en sterkte van de wandafscheidingen.