Belgiëstraat 18 | 5171 PN | Kaatsheuvel

Account

Profitex

Snel, simpel en effectief uw banners, spandoeken en zeildoeken verwerken? Uw materialen gemakkelijk verwerken of transporteren tussen de stations in uw productieproces? Profitex biedt passende oplossingen om uw workflow te verbeteren op een ergonomisch verantwoorde manier!

Profitex werk-, en confectietafels

Profitex biedt unieke confectie- en werktafels van hoge kwaliteit, modulair opgebouwd en daardoor met eindeloze mogelijkheden in opties en toebehoren. Het idee erachter: dé oplossing bieden om verschillende confectiemachines en processen aan elkaar te koppelen. Hiermee kan een behoorlijke efficiëntie- en flexibiliteitsslag worden gemaakt. Bovendien maakt Profitex in veel gevallen het werk sneller en ergonomischer.

De kracht van lucht

Absoluut sterk punt is het optioneel ingebouwde lucht- en keersysteem. Dat zorgt ervoor dat materialen vloeiend over de werktafel gaan, waardoor het vele malen oprollen en weer uitrollen niet meer nodig is.

Grotere oppervlakten aan materialen kunnen eenvoudig gekeerd worden door middel van het unieke keersysteem. Daarmee is het overschakelen naar verschillende werkzaamheden zoals lassen en ringen gemakkelijker.

Ergonomisch verantwoord

Andere mogelijkheden van Profitex zijn onder meer het plaatsen van wielen zodat de tafel altijd mobiel blijft, persoonlijke kluisjes, zijgeleiding en een energiezuinige EC-ventilator. Profitex is onder meer inzetbaar als bannertafel, snijtafel (voorzien van PVCtoplaag), ateliertafel, luchttafel, in- en uitpaktafel of gewoon als werktafel. Welke keuze u ook maakt in Profitex: u kiest altijd voor een ergonomisch verantwoorde tafel met lange levensduur.

Maatwerk oplossingen

Naast werk-, en confectietafels biedt Profitex diverse oplossingen voor onder andere het op- en afrollen, transporteren en verwerken van materialen met als doel de workflow binnen uw productieproces te verbeteren.

Profitex is geheel samen te stellen naar de wensen en behoeften van uw onderneming. Ons team van specialisten kijkt graag met u mee naar uw situatie om te zien waar Profitex van toegevoegde waarde zou kunnen zijn. Voor meer informatie of om te kijken naar de mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met ons sales team.