Belgiëstraat 18 | 5171 PN | Kaatsheuvel

Account

Zonwering

Zonwering is een systeem dat is ontworpen om ongewenst zonlicht en warmte buiten te houden, en zorgt voor een aangename temperatuur in huis of op het terras. Daarnaast biedt zonwering ook bescherming tegen schadelijke UV-straling. Door de juiste zonwering te kiezen, zoals bijvoorbeeld rolluiken, screens, markiezen en parasols, kan men genieten van een aangename sfeer en draagt het naast het functionele aspect ook bij aan de esthetische waarde van een woning of bedrijfspand en een duurzamere en energiezuinige levensstijl.

Veranda & overkappingen

Veranda’s en overkappingen zijn populaire manieren om buitenruimtes te creëren om te ontspannen en van de buitenlucht te genieten. Veranda’s bieden vaak beschutting tegen de elementen met glazen wanden en daken, terwijl overkappingen een meer open optie bieden met verschillende niveaus van complexiteit en functies zoals verlichting en verwarming. Beide opties verhogen de waarde van een huis en zijn aanpasbaar aan verschillende stijlen en smaken, waardoor het veelzijdige en aantrekkelijke toevoegingen zijn.

 

Pergola's, parasols & schaduwdoeken

Pergola’s, parasols en schaduwdoeken zijn vaak gebruikte elementen voor het creëren van comfortabele buitenruimtes. Met hun open structuren bedekt met klimplanten, bieden pergola’s een natuurlijke schaduw en voegen esthetiek toe aan tuinen. Een parasol wordt gekozen als u gaat voor flexibiliteit. Schaduwdoeken zijn veelzijdig en kunnen aan verschillende structuren worden bevestigd. Ze beschermen tegen schadelijke UV-stralen, bieden verkoeling op warme dagen en verbeteren de buitenervaring. Deze diverse schaduwoplossingen verrijken buitenleven met ieder zijn eigen stijl en functionaliteit.

Indoor zonwering

Indoor zonwering omvat diverse oplossingen die zijn ontworpen om het binnenvallende zonlicht in een ruimte te beheren. Populaire soorten zijn onder andere jaloezieën, gordijnen en rolgordijnen. Deze bieden niet alleen privacy, maar reguleren ook de hoeveelheid licht en warmte die de ruimte binnenkomt. Indoor zonwering beschermt bijvoorbeeld meubels en vloeren tegen verkleuring, verhoogt de energie-efficiëntie door warmte te reguleren, en creëert een comfortabele sfeer binnen een ruimte. Met stijlvolle designs en praktische functies vormt indoor zonwering een essentieel element dat zorgt voor een aangename en functionele leef-, en werkomgeving.