Belgiëstraat 18 | 5171 PN | Kaatsheuvel

Account

Sign & reclame

In de sign- en reclame-industrie worden zeilringen, fournituren en metaal accessoires gebruikt voor het bevestigen en ophangen van reclameborden, banners en andere displays. Deze hulpmiddelen zorgen voor een stevige en veilige installatie en bieden flexibiliteit om de displays te verplaatsen en aan te passen. Het gebruik van metaal accessoires, zoals ophangsystemen en kabels, zorgt voor een duurzame en professionele uitstraling.

Spandoeken

Spandoeken zijn een veelgebruikte manier om boodschappen of merken te promoten. Zeilringen, fournituren en metaal accessoires worden vaak gebruikt om spandoeken te bevestigen en op te hangen. Deze hulpmiddelen zorgen voor een eenvoudige en veilige manier om het spandoek op te hangen en te vervangen. Het gebruik van metaal accessoires, zoals klemmen en ophangsystemen, verhoogt de stabiliteit en duurzaamheid van het spandoek.

Vlaggen

In de vlaggenindustrie worden zeilringen, fournituren en metaal accessoires gebruikt voor het bevestigen en ophangen van vlaggen. Zeilringen bieden een duurzame en eenvoudige manier om de vlag te bevestigen en metaal accessoires zoals vlaggenband, klemmen en ophangsystemen zorgen voor een veilige en stabiele installatie. Fournituren zoals koorden en touwen zijn belangrijk voor de productie van vlaggen. 

Standbouw

In de standbouw worden zeilringen, fournituren en metaal accessoires gebruikt om displays, banners en reclameborden te bevestigen en op te hangen. Zeilringen bieden een eenvoudige en duurzame oplossing voor het bevestigen van stoffen panelen. Accessoires zoals klemmen en ophangsystemen zorgen voor een veilige constructie. Fournituren zoals TIR-rubbers en elastiek worden gebruikt om stoffen panelen strak te spannen.

Promotie & reclame