Belgiëstraat 18 | 5171 PN | Kaatsheuvel

Account

Sign & reclame

In de sign- en reclame-industrie worden zeilringen, fournituren en metaal accessoires gebruikt voor het bevestigen en ophangen van reclameborden, banners en andere displays. Deze hulpmiddelen zorgen voor een stevige en veilige installatie en bieden flexibiliteit om de displays te verplaatsen en aan te passen. Het gebruik van metaal accessoires, zoals ophangsystemen en kabels, zorgt voor een duurzame en professionele uitstraling.

Spandoeken

Spandoeken zijn een makkelijke en veelgebruikte manier om boodschappen te promoten, maar ook als bijvoorbeeld als aankleding op evenementen. Bij de afwerking en montage van spandoeken maakt men gebruik van zeilringen, fournituren en metaal accessoires. Het gebruik van de juiste materialen en accessoires zoals klemmen, ophangsystemen, rubbers en elastieken verhoogt de stabiliteit en duurzaamheid van het spandoek.

Vlaggen

In de vlaggenindustrie worden zeilringen, fournituren en metaal accessoires gebruikt voor het bevestigen en ophangen van vlaggen. Zeilringen bieden een duurzame en eenvoudige manier om de vlag te bevestigen en metaal accessoires zoals vlaggenband, klemmen en ophangsystemen zorgen voor een veilige en stabiele installatie. Fournituren zoals koorden en touwen zijn belangrijk voor de productie van vlaggen. 

Standbouw

In de standbouw worden zeilringen, fournituren en metaal accessoires gebruikt om displays, banners en reclameborden te bevestigen en op te hangen. Zeilringen bieden een eenvoudige en duurzame oplossing voor het bevestigen van stoffen panelen. Accessoires zoals klemmen en ophangsystemen zorgen voor een veilige constructie. Fournituren zoals TIR-rubbers en elastiek worden gebruikt om stoffen panelen strak te spannen.

Promotie & reclame

Bij promotie en reclame wordt vaak gebruikt gemaakt van diverse soorten materialen welke worden ingezet voor veel verschillende toepassingen. Aan de hand van welke materiaal wordt gebruikt en welke toepassing deze heeft zijn er zeilringen, fournituren of accessoires nodig welke het mogelijk maken deze te monteren of af te werken.