Belgiëstraat 18 | 5171 PN | Kaatsheuvel

Account

Ben jij om door een (zeil)ringetje te halen?

Met een ruim assortiment aan zeilringen, machines & accessoires en een eigen engineeringsafdeling, leveren wij onze klanten van ontwerp tot product en diensten als all-in solutions, service, onderhoud en support. Hierdoor heeft Fepatex zich de afgelopen jaren in veel branches op de kaart gezet. Zeilmakerijen, de spandoekindustrie, gordijnconfectie en technische en industriële confectiebedrijven behoren tot onze klantenkring. Ons team bestaat uit mensen met passie voor hun expertise die ze vol enthousiasme inzetten om Fepatex steeds verder te laten groeien, op ieder vlak.

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zoek dan niet verder! Fepatex bouwt aan de toekomst en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die mee willen bouwen aan ons mooie bedrijf. Momenteel hebben wij de volgende vacatures open staan:

Wij leiden vakmensen op!

Op zoek naar een leuke, uitdagende stage in een enthousiast team? Wij staan altijd open voor een (afstudeer-) stagiair(e). Stuur je CV, motivatie en de gewenste stageperiode door via onderstaande button en je hoort snel van ons!