Belgiëstraat 18 | 5171 PN | Kaatsheuvel

Account

Grafisch

De grafische industrie omvat het proces van het creëren en produceren van gedrukte en digitale media. Hierbij kan gedacht worden aan tijdschriften, boeken, posters en verpakkingen. De industrie maakt gebruik van moderne technologieën zoals digitale druk en 3D-printing. Voor de grafische industrie leveren wij producten geschikt voor onder andere drukkerijen, staalmakerijen en de verpakkingsindustrie.

Drukkerijen

Drukkerijen produceren gedrukte media, variërend van visitekaartjes tot grote posters en boeken. Moderne drukkerijen maken gebruik van digitale technologieën om snel en kostenefficiënt te kunnen produceren. Het kwaliteitsniveau en de snelheid van levering spelen een belangrijke rol in de tevredenheid van klanten.  

Staalmakerijen

Staalfabrikanten produceren monsters die dienen als voorbeeldstalen voor klanten. Om deze monsters gemakkelijk bij elkaar te houden of te bevestigen, worden ze uitgerust met zeilringen, drukknopen of rivets.

Verpakkingsindustrie

De verpakkingsindustrie produceert een breed scala aan verpakkingsoplossingen voor verschillende doeleinden. Van kartonnen dozen tot plastic verpakkingen en metalen blikken, alles wordt ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van de klant. De verpakkingen kunnen ook voorzien worden van zeilringen voor extra stevigheid of functionaliteit.

Grafische industrie

De grafische industrie omvat alle bedrijven die betrokken zijn bij het ontwerpen, produceren en distribueren van drukwerk, verpakkingen en andere gedrukte materialen. Voor de grafische industrie biedt Fepatex een groot assortiment aan kleine zeilringen en kleine metaal fournituren.