Belgiëstraat 18 | 5171 PN | Kaatsheuvel

Account

Tentenindustrie

De tentenindustrie groeit snel en biedt een breed scala aan producten voor zowel recreatieve als professionele toepassingen, zoals kamperen, festivals en tijdelijke accommodaties bij evenementen. Nieuwe materialen en technologieën worden ontwikkeld om de duurzaamheid en prestaties van tenten te verbeteren en er is aandacht voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Architectuur

Zeilringen en metaal fournituren worden vaak gebruikt in de architectuurbranche om stoffering en textiel te bevestigen. Zeilringen en metaal fournituren zijn veelzijdig en worden gebruikt voor interieurtoepassingen, zoals gordijnen en bekleding. Ze bieden een duurzame en stijlvolle manier om textiel te bevestigen in architecturale ontwerpen.

Feesttenten

Tenten hebben zeilringen en fournituren nodig om het tentdoek op zijn plaats te houden. Zeilringen zorgen voor stevige verankeringen aan de tentstokken en fournituren worden gebruikt voor het bevestigen van ritsen, klittenband en gespen. Deze hulpmiddelen zijn essentieel voor het creëren van een stabiele, waterdichte en duurzame tent, zowel voor recreatieve als professionele doeleinden. Fepatex biedt zowel de zeilringen en fournituren als de ritsen, klittenband en gespen. 

Podiumbouw & events

Zeilringen en fournituren worden vaak gebruikt in de podiumbouw en bij evenementen voor het bevestigen van doeken, gordijnen en andere decoratieve elementen. Zeilringen zorgen voor stevige bevestigingspunten aan rigging en truss systemen, terwijl fournituren, zoals klittenband en clips, helpen bij het snel en gemakkelijk monteren van materialen. Deze hulpmiddelen zijn essentieel voor het creëren van een professioneel en indrukwekkend podiumontwerp.

Glamping

Zeilringen en fournituren worden vaak gebruikt in de camping en Glamping industrie om tenten en luifels stevig en duurzaam te bevestigen. Zeilringen bieden een sterke verankering aan stokken en palen, terwijl fournituren, zoals ritssluitingen en gespen, helpen bij het eenvoudig en efficiënt monteren van tentdoek. Deze hulpmiddelen zijn belangrijk voor een comfortabele kampeerervaring en dragen bij aan de esthetiek.