Belgiëstraat 18 | 5171 PN | Kaatsheuvel

Account

Of u nu zeilringen wilt plaatsen met handslaggereedschappen of gaat voor een vol automatische machine, wij bieden u altijd een geschikte oplossing.

Onze specials, speciaal op maat!

Fepatex staat bekend als een toonaangevende speler in de industrie, met een breed scala aan hoogwaardige zeilringproducten en geavanceerde machine-opties gecombineerd met ondersteuning. We hebben een team van gecertificeerde professionals die streven naar complete oplossingen. Of u nu op zoek bent naar aangepaste productaanbevelingen, persoonlijk advies of technische ondersteuning, ons ervaren team staat altijd klaar om service te bieden die is afgestemd op uw wensen en behoeften. Bij Fepatex zijn we trots op onze  toewijding om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken en we investeren voortdurend in de nieuwste technologie en training om ervoor te zorgen dat we voorop blijven lopen in onze branche.

Slimme oplossingen voor een sneller proces​

Ons team streeft naar slimme en geavanceerde oplossingen die processen sneller en efficiënter maken. We willen elk aspect van het leven van onze klanten vereenvoudigen en stroomlijnen, terwijl we slim blijven. Onze nieuwste innovatie “Slimme oplossingen voor een sneller proces” is ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken en uw werk productiever. We kunnen u helpen uw doelen sneller te bereiken. Laten we beginnen met het revolutioneren van de manier waarop u werkt!

Profitex: voor een beter flow & sneller proces

Profitex verandert de wereld van sign en reclame. Het transformeert de manier waarop u banieren, vlaggen en doeken maakt en zorgt voor verbluffende resultaten. Het bespaart u enorm veel tijd en verhoogt uw creativiteit. Het gebruik van Profitex verbetert uw volledige proces en leidt tot ontwerpen die een blijvende indruk achterlaten. 

Specials & opties

We passen machines aan de specifieke behoeften van onze klanten aan door nauw samen te werken met ons team van engineers en werkplaatspersoneel. We bieden op maat gemaakte oplossingen en zorgen voor duidelijke communicatie en expertise bij elke stap van het aanpassingsproces. Zo hopen we onze klanten maximale bruikbaarheid en productiviteit te bieden.

Wist u dat...

“Fepatex machines ontwikkelt naar uw wens”

Slimme oplossingen

We hebben Profitex ontwikkeld om het afwerkingsproces efficiënter te maken. Het systeem schakelt gemakkelijk tussen lassen en ringmontage en materialen worden snel over de tafel geschoven en geroteerd via luchtdruk. Het ingebouwde omkeersysteem is optioneel en maakt het rollen en uitvouwen van materialen overbodig. Dit innovatieve systeem zorgt ervoor dat uw eindproducten snel klaar voor gebruik zijn.

Wij maken het makkelijk!

Fepatex heeft sterke kennis van de behoeften van onze klanten, wat ons motiveert om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor onze standaard machines. Ons doel is simpelweg om uw werk gemakkelijker te maken. Met het Vision System zult u nooit meer een ringetje missen. Onze cameradetectietechnologie herkent uw specifieke markeringen en plaatst het ringetje met precisie.

Wij bieden een verscheidenheid aan betrouwbare machines die passen bij de behoeften van uw bedrijf. Onze experts helpen je bij het vinden van de beste assortiment om de productiviteit en winst te verhogen.

Veelgestelde machine vragen

vragen & antwoorden

Het plaatsen van een zeilring gebeurt op verschillende manieren. Het is afhankelijk van de hoeveelheid zeilringen dat u wilt plaatsen, welke machine bij u past. 

 1. Handslaggereedschappen
  Advies: voor het plaatsen van 0 – 50 zeilringen per uur.
 2. Handpersen 
  Advies: voor het plaatsen van 50 – 100 zeilringen per uur.
 3. Semi-automatische zeilringmachine
  Advies: voor het plaatsen van 100 – 500 zeilringen per uur.
 4. Vol-automatische zeilringmachine
  Advies: voor het plaatsen van 500 – 1000 zeilringen per uur. 

De meeste machines hebben wij in onze showroom staan en kunt u eerst testen voordat u deze aanschaft. Wilt u eerst een machine testen in uw productielijn, kan dit in overleg met een van onze sales medewerkers. U krijgt de machine dan een bepaalde tijd op proef waarna u zelf kunt beslissen of u de machine wilt aanschaffen. 

Voordat we de machine aan u leveren, wordt de machine in de werkplaats goed afgesteld en getest op uw materialen. Hierdoor is de machine direct klaar om te gebruiken. De machines worden door ons verzonden op een veilige en betrouwbare manier zodat de machine niet beschadigd kan raken tijdens het transport. 

Wilt u liever een installatie op locatie door een van onze servicemonteurs? Dat is mogelijk. Neem contact op met onze customer service voor de mogelijkheden. 

De machines worden gebruiksklaar verzonden waardoor u direct aan de slag kunt. Wilt u toch liever een monteur op locatie, die uw machine installeert en een korte gebruikersinstructie geeft, dat is mogelijk. 

Het plaatsen en afstellen van de stempel in uw machine is van belang bij de afwerking van uw product. Als u de stempel te strak afstelt, kan er bij dunne materialen plooivorming ontstaan en bij dikkere materialen kan de ring of zelfs de stempel scheuren of breken. 

Stel een stempel altijd in stappen af en test deze dan met het materiaal waarin de ring geplaatst wordt. 

Bij Fepatex stopt het niet bij de onze geleverde producten. Naast het leveren van machines en bijbehorende zeilringen, levert Fepatex ook service & support. Wij gaan nóg een stapje verder met onze All-In Solution.

Bij de All-In Solution betaalt u enkel voor onze zeilringen. Wat u krijgt van ons zijn twee zeilringmachines. Een zeilringmachine staat in uw productielijn en de tweede dient als back-up voor als de eerste machine in storing loopt of onderhoud nodig heeft. De tweede machine kunt u gebruiken in uw productielijn, u meldt het defect bij onze customer service en een van onze monteurs komt langs om u ‘reserve’ machine snel te repareren. Zo heeft u nooit meer last van een stilstaand productieproces .

nick

Neem contact op voor machines op maat

Nick Brabers – Technische sales