Belgiëstraat 18 | 5171 PN | Kaatsheuvel

Account

Of u nu zeilringen wilt plaatsen met handslaggereedschappen of gaat voor een vol automatische machine, wij bieden u altijd een geschikte oplossing.

Maatwerk en service!

Fepatex staat bekend als een toonaangevende speler in de industrie, met een breed scala aan hoogwaardige zeilringproducten en geavanceerde machine-opties gecombineerd met de juiste service en ondersteuning. Ons team van gecertificeerde professionals streven naar complete oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een specifieke aanpassing op uw machine, persoonlijk advies of technische ondersteuning, ons ervaren team staat altijd klaar om service te bieden die is afgestemd op uw wensen en behoeften. Fepatex investeert voortdurend in de nieuwste technologie en training om ervoor te zorgen dat we voorop blijven lopen in onze branche, en u als klant de juiste service kunnen bieden.

Efficiënter werken door slimme oplossingen

Fepatex denkt met u mee om processen sneller en efficiënter maken. Het optimaliseren van het productieproces heeft diverse voordelen. Het traject verloopt vloeiender, er is meer productie mogelijk in dezelfde tijd en er is minder fysiek personeel nodig. Door het toepassen van slimme en geavanceerde oplossingen biedt Fepatex mogelijkheden welke specifiek zijn gericht op uw doelstellingen en wensen.

Verbeter uw workflow met Profitex

Profitex biedt diverse oplossingen en mogelijkheden welke het productieproces in de wereld van sign en reclame efficiënter maakt. De toepassingen van Profitex zijn de schakel tussen de verschillende stations bij de productie van onder andere banieren, vlaggen en doeken, en zorgen voor een significante verbetering van de workflow.

Uw machine op maat gemaakt

Fepatex biedt op maat gemaakte machines of oplossingen en opties voor bestaande machines, welke passen bij uw behoeften en wensen van het productieproces en onderneming. Wij beschikken over een uitgebreide werkplaats en team van professionele monteurs en engineers welke u bij elke stap van het proces begeleiden door middel van duidelijke communicatie en expertise.

Wist u dat...

“Fepatex machines ontwikkelt naar uw wens”

Het afwerkingsproces was nog nooit zo makkelijk!

Het afwerkingsproces van doeken en textiel was nog nooit zo makkelijk! Met onze Profitex toepassingen schakelt u gemakkelijk tussen het lassen en ringen van doeken. Door middel van onze werk-, en confectietafels voorzien van luchtdruk, ‘zweven’ deze als het ware over de tafel en kunnen ze zeer gemakkelijk worden verplaatst of geroteerd. Optioneel is er een ingebouwd omkeersysteem toe te voegen wat het rollen en weer uitvouwen overbodig maakt. Dit innovatieve systeem zorgt voor een efficiëntere workflow bij het afwerkingsproces.

Innovatieve opties

Bij Fepatex kennen wij de behoeften van onze klanten. Met deze kennis ontwikkelen wij innovatieve opties en oplossingen voor onze standaard machines. Ons doel is om de processen te verbeteren en gemakkelijker te maken. Momenteel hebben wij al een uitgebreid assortiment aan speciale opties beschikbaar waaronder ons Vision System. Door middel van onze cameradetectie technologie herkent de machine de specifieke markeringen op het materiaal en plaatst deze de ring met uiterste precisie.

Wij bieden een verscheidenheid aan betrouwbare machines die passen bij de behoeften van uw bedrijf. Onze experts helpen je bij het vinden van de beste assortiment om de productiviteit en winst te verhogen.

Veelgestelde machine vragen

vragen & antwoorden

Het plaatsen van een zeilring gebeurt op verschillende manieren. Het is afhankelijk van de hoeveelheid zeilringen dat u wilt plaatsen, welke machine bij u past. 

 1. Handslaggereedschappen
  Advies: voor het plaatsen van 0 – 50 zeilringen per uur.
 2. Handpersen 
  Advies: voor het plaatsen van 50 – 100 zeilringen per uur.
 3. Semi-automatische zeilringmachine
  Advies: voor het plaatsen van 100 – 500 zeilringen per uur.
 4. Vol-automatische zeilringmachine
  Advies: voor het plaatsen van 500 – 1000 zeilringen per uur. 

De meeste machines hebben wij in onze showroom staan en kunt u eerst testen voordat u deze aanschaft. Wilt u eerst een machine testen in uw productielijn, kan dit in overleg met een van onze sales medewerkers. U krijgt de machine dan een bepaalde tijd op proef waarna u zelf kunt beslissen of u de machine wilt aanschaffen. 

Voordat we de machine aan u leveren, wordt de machine in de werkplaats goed afgesteld en getest op uw materialen. Hierdoor is de machine direct klaar om te gebruiken. De machines worden door ons verzonden op een veilige en betrouwbare manier zodat de machine niet beschadigd kan raken tijdens het transport. 

Wilt u liever een installatie op locatie door een van onze servicemonteurs? Dat is mogelijk. Neem contact op met onze customer service voor de mogelijkheden. 

De machines worden gebruiksklaar verzonden waardoor u direct aan de slag kunt. Wilt u toch liever een monteur op locatie, die uw machine installeert en een korte gebruikersinstructie geeft, dat is mogelijk. 

Het plaatsen en afstellen van de stempel in uw machine is van belang bij de afwerking van uw product. Als u de stempel te strak afstelt, kan er bij dunne materialen plooivorming ontstaan en bij dikkere materialen kan de ring of zelfs de stempel scheuren of breken. 

Stel een stempel altijd in stappen af en test deze dan met het materiaal waarin de ring geplaatst wordt. 

Bij Fepatex stopt het niet bij de onze geleverde producten. Naast het leveren van machines en bijbehorende zeilringen, levert Fepatex ook service & support. Wij gaan nóg een stapje verder met onze All-In Solution.

Bij de All-In Solution betaalt u enkel voor onze zeilringen. Wat u krijgt van ons zijn twee zeilringmachines. Een zeilringmachine staat in uw productielijn en de tweede dient als back-up voor als de eerste machine in storing loopt of onderhoud nodig heeft. De tweede machine kunt u gebruiken in uw productielijn, u meldt het defect bij onze customer service en een van onze monteurs komt langs om u ‘reserve’ machine snel te repareren. Zo heeft u nooit meer last van een stilstaand productieproces .

nick

Neem contact op voor machines op maat

Nick Brabers – Technische sales