Belgiëstraat 18 | 5171 PN | Kaatsheuvel

Account

Fashion

In de kleding- en lederwarenindustrie zijn kleine eyelets gebruikelijk vanwege hun functionele en decoratieve eigenschappen. Naast hun praktische functie hebben eyelets vaak ook een ontwerpmatige waarde en dienen ze als decoratief element. Kleine eyelets zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen, inclusief opties voor het toevoegen van een naamlogo. Deze naamlogo’s worden gebruikt door verschillende merken in de fashion industrie.

Schoenindustrie

De schoenindustrie is een essentieel onderdeel van de fashion industrie. Schoenen worden geproduceerd van diverse materialen, zoals leer, rubber en textiel. In de afwerking van schoenen worden zeilringen gebruikt als functioneel element voor het rijgen van de veters. Buiten zeilringen wordt er ook vaak gebruik gemaakt van decoratieve (metalen) accessoires zoals gespen, ritsen en rivets. 

 

Tassen & lederwaren

Tassen en lederwaren worden al eeuwenlang gebruikt en zijn tegenwoordig nog steeds een belangrijk mode-accessoire. De productie van tassen en lederwaren vereist vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit materialen zoals leer, suède en textiel. Fepatex heeft voor tassen en lederwaren een ruim assortiment aan functionele en decoratieve zeilringen en accessoires. 

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding wordt speciaal is ontworpen voor werknemers in diverse bedrijven en sectoren. Het biedt bescherming, comfort en professionaliteit op de werkvloer. In werkplaatsen hoort bedrijfskleding te voldoen aan bepaalde eisen en voorwaarden. Fepatex levert verschillende fournituren voor bedrijfskleding die een functioneel doel hebben zoals drukknopen, klittenband en zeilringen. 

Kleding & mode

We zien tegenwoordig steeds vaker zeilringen in de mode. Zeilringen worden niet alleen functioneel, maar ook decoratief gebruikt op kledingstukken. Bovendien worden diverse andere metalen fournituren toegepast om kledingstukken een luxe uitstraling te geven.