Belgiëstraat 18 | 5171 PN | Kaatsheuvel

Account

Fashion

In de kleding- en lederwarenindustrie wordt er vaak gebruik gemaakt van kleine eyelets. Naast de praktische, functionele toepassingen dienen ze ook regelmatig als designelement in het ontwerp. Kleine eyelets zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en vormen. Ook is er de mogelijkheid om een naamlogo toe te voegen, wat door vele verschillende merken wordt toegepast in de fashion industrie.

Schoenindustrie

De schoenindustrie is een essentieel onderdeel van de fashion industrie. Schoenen worden geproduceerd van diverse materialen, zoals leer, rubber en textiel. In de afwerking van schoenen worden zeilringen gebruikt als functioneel element voor het rijgen van de veters. Buiten zeilringen wordt er ook vaak gebruik gemaakt van decoratieve (metalen) accessoires zoals gespen, ritsen en rivets. 

 

Tassen & lederwaren

Tassen en lederwaren worden al eeuwenlang gebruikt en zijn tegenwoordig nog steeds een belangrijk mode-accessoire. De productie van tassen en lederwaren vereist vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit materialen zoals leer, suède en textiel. Fepatex heeft voor tassen en lederwaren een ruim assortiment aan functionele en decoratieve zeilringen en accessoires. 

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding wordt speciaal is ontworpen voor werknemers in diverse bedrijven en sectoren. Het biedt bescherming, comfort en professionaliteit op de werkvloer. In werkplaatsen hoort bedrijfskleding te voldoen aan bepaalde eisen en voorwaarden. Fepatex levert verschillende fournituren voor bedrijfskleding die een functioneel doel hebben zoals drukknopen, klittenband en zeilringen. 

Kleding & mode

Zeilringen worden al heel lang gebruikt in de mode en fashion industrie door hun functionele toepassingen. Tegenwoordig zie je ze ook steeds meer gebruikt worden als designelement op kledingstukken en modeaccessoires in allerlei verschillende vormen, kleuren en materialen. Naast zeilringen worden ook diverse andere metalen fournituren toegepast om kledingstukken en modeaccessoires een luxe uitstraling te geven.