Belgiëstraat 18 | 5171 PN | Kaatsheuvel

Account

Fepatex Engineering is een toonaangevend bedrijf in engineering en technologische oplossingen, met een sterke focus op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Wij bieden diverse diensten aan en werken nauw samen met klanten om op maat gemaakte oplossingen te leveren. 

Krachtig in oplossingen!

Fepatex is trots om een uitgebreid assortiment zeilmakerijoplossingen en krachtige machines aan te bieden, aangevuld met onze eigen technische afdeling. Ons team van ervaren ingenieurs is toegewijd aan het aanpakken van technische problemen en het ontwikkelen van nieuwe oplossingen voor onze zeilmakerijmachines. We hebben prioriteit voor het werkproces, ergonomie en veiligheid van onze apparatuur en zorgen ervoor dat al onze producten voldoen aan de hoogste normen.

Wij realiseren!

Techniek maakt creatieve dromen werkelijkheid en helpt bij het ontwerpen, analyseren en verbeteren van producten, terwijl het prestaties en potentiële risico’s beheert. Onze engineers gebruiken wetenschap, wiskunde en hun analytisch vermogen om complexe uitdagingen aan te gaan en innovatie te bevorderen. Laten we de kracht van techniek omarmen en onze ideeën tot leven brengen om een verschil te maken in de wereld.

Meten is weten

Meld problemen direct om controle te houden over het productieproces. Gebruik het formulier voor het maken van een afspraak voor onderhoud of bel ons deskundige team voor dringende problemen. Snel actie ondernemen verzekert het succes van je bedrijf. Zet de eerste stap naar een efficiënte, productieve toekomst!

Training & onderhoud

Fepatex biedt topkwaliteit producten en diensten, waaronder installatie, onderhoud en reparaties. Onze trainingssessies bieden technisch advies en begeleiding om het gebruik van onze machines te maximaliseren. We zijn toegewijd om onze kennis met u te delen en u op elke stap van de weg te ondersteunen. Vertrouw op Fepatex als uw ultieme partner in de maakindustrie.

Procesontwikkeling

Wij hebben de volledige controle over het proces voor onze klanten, van ontwerp tot productie. Ongeacht de omvang van uw productie, hebben wij een aangepaste oplossing die voor u werkt. Van kleine aanpassingen tot grote optimalisaties, passen wij het aan naar uw specificaties met behulp van eersteklas producten zoals Grommet Master of Profitex. Met onze expertise en toewijding aan uitmuntendheid kunt u erop vertrouwen dat wij keer op keer de best mogelijke resultaten leveren.

Werkplaatsinrichtingen

Wij maken onze standaard machines, uniek en op maat door ontwikkelingen door te voeren gericht op uw productieproces. De machines van Fepatex worden aangepast op uw wensen en behoeften waardoor uw productieproces wordt geoptimaliseerd.

“Wij staan klaar voor service,
support & producten op maat”

Onno Damen – Engineer