Belgiëstraat 18 | 5171 PN | Kaatsheuvel

Account

Technische confectie

Technische confectie is een productiemethode waarbij technische stoffen en materialen worden gebruikt om hoogwaardige, functionele producten te maken die voldoen aan specifieke technische eisen. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld tentdoek, zeilstoffen, medische textiel en automobieltextiel. Bij technische confectie worden deze materialen op een specifieke manier verwerkt tot producten zoals tenten, zeilen, medische verbanden en autostoelbekleding. Het is een specialistische discipline waarbij vakmanschap en technische kennis samenkomen.

Automotive

In de automotive industrie wordt gewerkt met hoogwaardige materialen welke voldoen aan strenge normen en zijn geselecteerd om duurzaamheid, veiligheid en prestaties te waarborgen. Fepatex biedt een ruim assortiment aan producten die aan de hoge kwaliteitsnormen van de automotive industrie voldoen. Zo vindt u bij ons onder andere gordelband en vele andere geschikte producten die gebruikt worden in deze sector.

Medisch

Hoogwaardige en nauwkeurige producten zijn van groot belang in de medische industrie. Zeilringen, accessoires en fournituren worden veelal gebruikt voor het bevestigen van onderdelen, doeken en kleding. Deze producten moeten voldoen aan strenge normen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen is daarom essentieel.

Military & overheid

Militairy & overheidsinstellingen vragen om hoogwaardige en duurzame producten voor de productie van bijvoorbeeld uniformen, tenten en tassen. Zeilringen, accessoires en fournituren zijn hierbij belangrijk voor bevestiging en functionaliteit en moeten bestand zijn tegen extreme omstandigheden en voldoen aan strenge kwaliteits-, veiligheids- en duurzaamheidseisen. 

Voedingsindustrie

De voedingsindustrie richt zich op de productie, verwerking en distributie van voedsel. Strikte normen op het gebied van voedselveiligheid, hygiëne en kwaliteit zijn cruciaal. Verpakkingen, sluitingen en etiketten zijn van essentieel belang voor het behoud van de versheid en kwaliteit van voedsel en de veiligheid van de consument. Daarom is het gebruik van geschikte zeilringen, accessoires en metaal fournituren van groot belang.