Belgiëstraat 18 | 5171 PN | Kaatsheuvel

Account

Bezoek ons op de Fespa Global Print Expo 2024

Van 19 t/m 22 maart vindt in de RAI Amsterdam de Fespa Global Print Expo 2024 plaats. Dit evenement is Europa’s toonaangevende beurs voor zeefdruk, digitaal, grootformaatdruk en textieldruk. Natuurlijk in Fepatex ook hier aanwezig met onze eigen stand.

Dé beurs die u bezocht moet hebben!

Van 19-22 maart trekt Europa’s toonaangevende print- en signagebeurs ‘s werelds meest vooraanstaande bedrijven uit de industrie aan om hun nieuwste technologie en ontwikkelingen te laten zien.

Dit jaar wordt de beurs gehouden in de RAI Amsterdam. De ideale kans om een bezoekje te brengen aan onze stand, en alle grote merken te kunnen zien.

Fepatex zal op de stand diverse machines presenteren/demonstreren en natuurlijk zal ons ruime assortiment zeilringen en accessoires vertegenwoordigd zijn. 

Informatie / Stand / Tickets

U vind ons tijdens de Fespa op stand 5-G63

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan deze internationale beurs en aan onze stand. Tickets zijn te bestellen op de website van Fespa.

Adres:  RAI Amsterdam, Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam

Openingstijden:  Di. t/m Do.  10:00 – 18:00 u.  /  Vr.  10.00 – 15.00 u.

Neem contact op

Benieuwd wat Fepatex voor u kan betekenen? Ons team van specialisten staat voor u klaar om u te helpen. Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen met betrekking tot onze producten, machines of diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice via mail naar info@fepatex.nl of bel naar +31416 530049.

Deel dit bericht via:

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten