Belgiëstraat 18 | 5171 PN | Kaatsheuvel

Account

R+T 2024 was een groot succes!

Van 19 t/m 23 februari waren wij aanwezig met onze stand op R+T 2024, de grootste vakbeurs ter wereld voor rolluiken, deuren & poorten en zonweringssystemen. Het waren 5 fantastische dagen met een mooie opkomst, leuke gesprekken en natuurlijk veel nieuwe technologie en producten.

Wij kijken tevreden terug

Ons team kan tevreden terugkijken om een zeer geslaagde beurs waar we veel bestaande klanten mochten verwelkomen op onze stand, maar ook leuke, nieuwe contacten hebben opgedaan.

Op de stand was een mooi assortiment machines aanwezig waarmee we verschillende mogelijkheden om zeilringen te zetten aan geïnteresseerden konden demonstreren.

Naast de diverse machines op onze stand was er natuurlijk ook aandacht voor ons uitgebreide assortiment zeilringen en accessoires, waarover ons team iedereen voorzag van alle informatie en antwoorden op hun vragen.

Fepatex presenteert de FM290

Tijdens de R+T presenteerden wij de eerste volautomatische zeilringmachine voor 40mm gordijnringen: FM290.

Het handmatig invoeren van de washers voor 40mm gordijnringen is vanaf nu verleden tijd.
De FM290 doet dit automatisch, waardoor je in één handeling de ring in uw materiaal zet. Op deze manier kun je met de FM290 ongeveer 900 zeilringen per uur zetten.

Next stop... Fespa Global Print Expo

Onze volgende beurs op het programma is de Fespa Global Print Expo 2024 welke dit jaar in Amsterdam zal plaatsvinden van 19 t/m 22 maart.

U vind ons hier op stand 5-G63

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan deze internationale beurs en aan onze stand. Tickets zijn te bestellen op de website van Fespa.

Adres:  RAI Amsterdam, Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam

Openingstijden:  Di. t/m Do.  10:00 – 18:00 u.  /  Vr.  10.00 – 15.00 u.

Neem contact op

Benieuwd wat Fepatex voor u kan betekenen? Ons team van specialisten staat voor u klaar om u te helpen. Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen met betrekking tot onze producten, machines of diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice via mail naar info@fepatex.nl of bel naar +31416 530049.

Deel dit bericht via:

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten