Belgiëstraat 18 | 5171 PN | Kaatsheuvel

Account

Terugblik Fespa Global Print Expo 2024

Van 19 t/m 22 maart vond de Fespa Global Print Expo 2024 plaats in Amsterdam. Amsterdam RAI was vier dagen lang omgetoverd tot dé beurs op het gebied van de print- en signindustrie, waarbij ook Fepatex aanwezig was met onze stand. Ons team kijkt terug op een geslaagde week netwerken, verkopen en natuurlijk ook kennis opdoen van alle nieuwe technieken in de branche.

Print- en Signindustrie

De Fespa Global Print Expo is dé beurs op het gebied van de print- en signindustrie. Honderden exposanten presenteerden tijdens deze toonaanvende beurs de nieuwste innovaties en productlanceringen op het gebied van grafische, decor-, verpakkings-, industriële en textieltoepassingen.

Totaalleverancier voor de maakindustrie

Met ons ruime assortiment aan machines en accessoires is Fepatex een totaalleverancier voor de maakindustrie. Tijdens de Fespa presenteerden wij diverse machines welke geschikt zijn om banners en doeken te voorzien van zeilringen. Van handpers, semi-automatische tot volautomatische systemen. Ons team voorzag iedereen van uitgebreid advies en informatie over de mogelijkheden.

Naast machines was er natuurlijk ook aandacht voor onze ruime collectie zeilringen en accessoires zoals onder andere rubbers, spanners, elastiek etc.

Profitex

Met Profitex bieden wij oplossingen die de workflow verbeteren. Door efficiënter te kunnen werken is er in dezelfde tijd meer productie mogelijk, wat uiteindelijk resulteert in een hogere omzet. Profitex heeft diverse oplossingen en toepassingen welke erop zijn gericht de handling in het productieproces makkelijker te maken.

Neem als voorbeeld onze Profitex Luchttafels. Spandoeken of textiel worden door middel van lucht een klein beetje “opgetild” waardoor ze zeer gemakkelijk zijn te verplaatsen en draaien tijdens de afwerking!

Fespa 2024 impressie

Hieronder een kleine impressie van onze stand op de Fespa Global Print Expo 2024.

Neem contact op

Benieuwd wat Fepatex voor u kan betekenen? Ons team van specialisten staat voor u klaar om u te helpen. Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen met betrekking tot onze producten, machines of diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice via mail naar info@fepatex.nl of bel naar +31416 530049.

Deel dit bericht via:

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten