Belgiëstraat 18 | 5171 PN | Kaatsheuvel

Account

GM2160 Roll to Roll eyelet machine

Naast onze standaard zeilringmachines ontwikkelen wij ook systemen welke geheel aansluiten bij de wensen en het productieproces van onze klanten. Eén van onze gewaardeerde klanten is een productiebedrijf in de industriële confectie met een grote klandizie en benaderde ons met de vraag of wij een oplossing konden bieden voor een aantal wensen die ze hadden en wilden toepassen binnen hun productieproces.

Passend advies

Binnen het huidige productieproces waren er een aantal wensen welke men graag wilde gaan aanpakken. Er werd gezocht naar een oplossing om de productie te versnellen én dat deze foutloos zou verlopen. Aangezien het eentonig werk betrof, bestond ook de wens om dit voor het personeel uit te sparen.

Na het bestuderen van ons ruime assortiment machines zijn alle eisen aan de machine besproken met onze engineers. Zij hebben daarna diverse tests uitgevoerd met het materiaal wat men gebruikt in de productie. Na uitvoerige tests en advies vanuit Fepatex heeft de klant besloten tot aankoop over te gaan.

Multifunctioneel in gebruik

De GM2160 is een combinatie van de slimme integratie van onze standaard FM239 zeilringmachines met een vernuftig af- en oprolsysteem, welke de perfecte oplossing is voor de productie van de doeken voor onze klant.

Deze doeken hebben een lengte van 50 meter en een breedte van 1,6 meter, welke om de 2 meter wordt voorzien van een 20mm zeilringen aan beide zijden. De waardes voor de het plaatsen van de zeilringen zijn geheel in te stellen in de GM2160. Doordat één van de FM239 zeilringmachines op een slede is gemonteerd, is het ook mogelijk te werken met diverse breedtes materiaal. Het automatische af- en oprolsysteem zorgt ervoor dat een rol met materiaal kan worden ingevoerd en dat deze na het plaatsen van de zeilringen weer netjes wordt opgerold om door te gaan naar het volgende station in het productieproces.

Installatie en training

De GM2160 is eerst uitvoerig getest en afgesteld door onze servicemonteurs en engineers in onze eigen werkplaats voordat hij op transport is gegaan naar de klant. Dezelfde servicemonteurs hebben gezorgd voor de complete installatie op locatie én natuurlijk een uitgebreide training aan de mensen die met de machine gaan werken, waarna de klant snel en foutloos zijn productie kan opschalen.

Heeft u ook interesse in één van onze systemen of bent u op zoek naar meer informatie of advies over de mogelijkheden voor uw onderneming? Wij denken graag met u mee!

Wij denken met u mee!

Heeft u ook interesse in één van onze systemen of bent u op zoek naar meer informatie of advies over de mogelijkheden voor uw onderneming?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons salesteam door middel van een mailtje naar info@fepatex.nl of bel ons op +31 416 530049.

Bekijk hier de GM2160

Bekijk hiernaast een korte video van de GM2160 Roll to Roll eyelet machine. Op onze productpagina kunt u meer informatie vinden over deze machine of een offerte aanvragen. Op deze pagina is ook de mogelijkheid de productleaflet te downloaden.

Heeft u specifieke vragen dan kunt u altijd contact opnemen met ons salesteam door een mailtje te sturen naar info@fepatex.nl of bellen naar +31 416 530049.

Neem contact op

Benieuwd wat Fepatex voor u kan betekenen? Ons team van specialisten staat voor u klaar om u te helpen. Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen met betrekking tot onze producten, machines of diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice via mail naar info@fepatex.nl of bel naar +31416 530049.

Deel dit bericht via:

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten