Belgiëstraat 18 | 5171 PN | Kaatsheuvel

Account

Wij zijn aanwezig op R+T 2024 | Messe Stuttgart

Van 19 t/m 23 februari zijn wij aanwezig met onze stand op R+T 2024, de grootste vakbeurs ter wereld voor rolluiken, deuren & poorten en zonweringssystemen, welke om de drie jaar wordt gehouden in de Messe Stuttgart in Duitsland.

Wat is R+T?

R+T is de grootste vakbeurs ter wereld voor rolluiken, deuren & poorten en zonweringssystemen. De beurs wordt om de drie jaar gehouden in de Messe Stuttgart, Duitsland en is in lijn met de driejarige ontwikkelingscyclus in de sector.

Bijna alle belangrijke internationale bedrijven en merken nemen deel aan de beurs en vele presenteren hun nieuwste technologische concepten en nieuwe producten tijdens de R+T.

Wij zijn dit jaar aanwezig!

Dit jaar is Fepatex ook aanwezig op de R+T met onze stand en presenteren wij op ruim 30m2 een selectie van onze machines, assortiment accessories en zeilringen.

Natuurlijk is ons team van specialisten ook aanwezig om belangstellenden te voorzien van informatie, mogelijkheden en opties.

Zien wij u daar ook?

De R+T 2024 vindt plaats van 19 t/m 23 februari in de Messe Stuttgart, Duitsland. U kunt Fepatex vinden op HALL/STAND No. 7A31

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan deze prachtige beurs en aan onze stand. Tickets zijn te bestellen op de website van R+T.

Adres:  Landesmesse Stuttgart GmbH,  Messepiazza 1,  70629 Stuttgart

Openingstijden:  Ma. t/m Vr.  09:00 AM – 06:00 PM 

Neem contact op

Benieuwd wat Fepatex voor u kan betekenen? Ons team van specialisten staat voor u klaar om u te helpen. Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen met betrekking tot onze producten, machines of diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice via mail naar info@fepatex.nl of bel naar +31416 530049.

Deel dit bericht via:

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten