Belgiëstraat 18 | 5171 PN | Kaatsheuvel

Account

Zeilmakerij Vakbeurs 2023

Op 10 en 11 oktober 2023 heeft voor de 2e keer de Zeilmakerij Vakbeurs in Houten plaats gevonden. Ruim 650 bezoekers bezochten de beurs waar 25 standhouders uit de branche, waaronder Fepatex, een breed scala van producten tentoonstelden.

Netwerken en beleven

De Zeilmakerij Vakbeurs is een kwalitatief hoogwaardige vakbeurs georganiseerd voor bedrijven die actief zijn als toeleverancier of verwerker van producten voor zeilmakerijen, textiel en PVC verwerkende industrie.

Nieuwe materialen, accessoires, machines en vooral veel kennis uit de branche heeft zich ook dit jaar weer verzameld in de Expo Houten om dit te delen met (potentiële) klanten, maar ook met elkaar. Het is de ideale plaats om elkaar te ontmoeten en te netwerken.

Machines en mogelijkheden

Ook dit jaar was Fepatex weer aanwezig op de Zeilmakerij Vakbeurs om ons assortiment aan zeilringen, zeilringmachines en accessoires te laten zien en testen op onze fantastische nieuwe stand!

Op ruim 30m2 presenteerden wij onder andere diverse (nieuwe) zeilringmachines. Van handslaggereedschap, handpersen, semiautomatische en volautomatische machines. Daarbij was een team van onze specialisten aanwezig om alle vragen te beantwoorden en belangstellenden te voorzien van informatie over de mogelijkheden en eventuele opties, zoals het Vision System, Laser Pointer, Werktafels en het Status & Counter System.

Zeilringen & Accessoires

Uiteraard was onze collectie zeilringen en een selectie van onze accessoires aanwezig. Er is hard gewerkt aan een systeem om dit uitgebreide assortiment op een overzichtelijke manier te presenteren. Ook hier stonden onze specialisten klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste producten of het beantwoorden van uw vragen.

Profitex - Speed up your production process

Ook Profitex mocht niet ontbreken op deze vakbeurs. Door middel van een 3D maquette hebben wij de eerste presentatie kunnen geven van onze Profitex lijn, waarmee we een verbindend element gaan vormen binnen het productieproces met als doel deze te optimaliseren. Met trots hebben wij de eerste prototypes dan ook laten zien van onze samenwerking met Zünd.

Zien wij u ook op de volgende editie?

Deze editie van de Zeilmakerij Vakbeurs was weer een groot succes. Voor zowel de bezoekers als de standhouders waren het twee geslaagde beursdagen. Reden genoeg om ook bij de volgende editie weer aanwezig te zijn als standhouder. 

Bent u benieuwd wanneer de volgende editie gaat plaatsvinden of wilt u zelf (weer) een bezoek brengen aan deze gezellige beurs? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en u krijgt alle relevante informatie tijdig binnen per mail. Natuurlijk kunt u ook kijken op de website van de Zeilmakerij Vakbeurs: www.zeilmakerijvakbeurs.nl 

Fepatex op de Zeilmakerij Vakbeurs

Tijdens de Zeilmakerij Vakbeurs hebben we veel beelden (laten) maken welke zijn verwerkt in een korte impressie waarin de Fepatex beleving centraal staat.

Neem contact op

Benieuwd wat Fepatex voor u kan betekenen? Ons team van specialisten staat voor u klaar om u te helpen. Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen met betrekking tot onze producten, machines of diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice via mail naar info@fepatex.nl of bel naar +31416 530049.

Deel dit bericht via:

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten