Belgiëstraat 18 | 5171 PN | Kaatsheuvel

Account

Profitex overtuigt Burggraaf Zeilmakerij.

Van generatie tot generatie overgedragen vakmanschap maakt van Burggraaf Zeilmakerij al ruim 90 jaar een innovatieve zeilmaker voor transport, industrie, handel, offshore en landbouw welke dit vakmanschap ondersteund met de modernste hulpmiddelen en productietechnieken.

Oud vakmanschap vs. moderne productietechnieken.

Burggraaf Zeilmakerij in Aalsmeer, helpt al 90 jaar om transport veilig op de plek van bestemming te laten aankomen. Met de beste materialen, passend bij de nieuwste ontwikkelingen in de transport- en logistieksector, leveren en produceren ze onder andere rolzeilen, filter(stof)doeken, meeloopzeilen en schuifzeilen.

In deze 90 jaar is het vakmanschap van generatie tot generatie doorgegeven, maar ook gecombineerd met de modernste hulpmiddelen en productietechnieken. Eén van deze moderne hulpmiddelen zijn onze Profitex luchttafels.

Gemakkelijker verwerken en afwerken.

Bij het verwerken en afwerken van de verschillende materialen komen diverse handelingen kijken, zoals stikken, lassen en ringen. Vaak zijn het grote zeilen die regelmatig moeten worden verplaatst en gedraaid, wat uiteindelijk veel tijd en energie kost. Onze Profitex Luchttafels maken hierbij het grote verschil. Door het gebruik van lucht worden de zeilen “opgetild” en zweven ze als het ware boven de tafel. Hierdoor worden deze zeilen veel beter handelbaar en zijn ze heel gemakkelijk te draaien en te keren. Uiteindelijk komt dit weer ten goede van de doorlooptijd en niet te vergeten vergt het minder inspanning van de werknemers.

De voordelen van onze Profitex Luchttafels heeft ook Burggraaf Zeilmakerij overtuigt en sinds kort zijn ze dan ook in gebruik genomen op de productieafdeling.

Neem contact op

Benieuwd wat Fepatex voor u kan betekenen? Ons team van specialisten staat voor u klaar om u te helpen. Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen met betrekking tot onze producten, machines of diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice via mail naar info@fepatex.nl of bel naar +31416 530049.

Deel dit bericht via:

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten