Belgiëstraat 18 | 5171 PN | Kaatsheuvel

Account

Profitex Luchttafels bij Simian BV

Het in Westerbroek gevestigde Simian is het moederbedrijf achter de drukwerkbestelplatforms Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone. De hier aangeboden grafische en signproducten worden in eigen huis geproduceerd. Afgelopen jaar voegde Simian zo’n 24.000 m2 aan productieruimte toe, voorzien van nieuwe apparatuur waaronder onze Profitex Luchttafels.

Verkorten van de doorlooptijd.

Onze Profitex luchttafels dragen bij aan het verkorten van de doorlooptijd. Simian heeft geïnvesteerd in een Profitex luchttafel waarop grote spandoeken worden gelast en geringd die van een 5 meter brede Durst Rho512r printer afkomen. Direct achter de printer is een Aristo snijtafel geplaatst en daar weer achter de onze Profitex luchttafel en GrommetMaster ringmachine. Miller leverde het bijbehorende lasapparaat.

Het is de eerste tafel die in de Benelux geleverd is. De uit verschillende modules opgebouwde tafel is zo’n 18 meter lang en bevat een omkeerunit. Het afwerken van spandoeken was tot nu een bottleneck in het proces. Door deze tafel kan er met veel minder handelingen worden gewerkt doordat de operator het complete doek zonder veel inspanning verplaatst. We kunnen meer spandoeken met minder mensen afwerken en de doorlooptijd wordt hierdoor korter.

Video: Profitex in de praktijk.

Snel, simpel en effectief uw banners, spandoeken en zeildoeken verwerken?

Simian B.V. is er al uit: met de Profitex kunnen zij in een handomdraai schakelen tussen lassen en ringen. Via luchtdruk schuiven en draaien de materialen in hoog tempo over de tafel. Het oneindig oprollen van uw materialen is verleden tijd door het ingebouwde (optionele) keersysteem. In no time is het product klaar voor gebruik!

Neem contact op

Benieuwd wat Fepatex voor u kan betekenen? Ons team van specialisten staat voor u klaar om u te helpen. Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen met betrekking tot onze producten, machines of diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice via mail naar info@fepatex.nl of bel naar +31416 530049.

Deel dit bericht via:

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten